Nagykanizsa-DEAC

1 - 2

Recap

Már az 5. percben lehetőség adódott előttünk, de a kanizsai védő menteni tudott. A folytatásban Borsi tenyerelt ki egy életerős lövést, majd a házigazda is adott magáról életjeleket: előbb egy ígéretes passzról ketten is lemaradtak, aztán Kovács kísérlete a jobb kapufa mellett hagyta el a játékteret. Az első félidő dereka érdekes közjátékot hozott, hiszen megsérült a játékvezető egyik segítője, aki nem is tudta folytatni a ténykedését. A 32. minutumban egy távoli kísérlet lecsorgott, a labda pont Kertész elé került, aki a kapu bal oldalába lőtt.

A második játékrész elején Spitzmüller hozta nagy helyzetbe Burait, aki nem tudta feltenni az i-re a pontot. Az 58. percben Kertész harcolt ki egy tizenegyest, a labda mögé a sértett állt, de Borsi újabb bravúrt mutatott be.

A 83. percben egyenlített ellenfelünk, egy bal oldalról érkező beadást Török becsúszva juttatta Tóth kapujába. Egy ígértes indítás után Péntek lódult meg, de Tóth eszén nem tudott túljárni. A végjátékban nyomtak a Zala megyeiek, de nem tudtak fordítani, végül Kertész egy hosszú indítást követően befelé tolta a labdát, aztán kilőtte a jobb alsó sarkot.

A DEAC a 2-1-es győzelmének köszönhetően bejutott a legjobb 32 közé.

Idő Liga Szezon
10:05 Magyar Kupa 2020/2021

Helyszín

Nagykanizsa, NTE Stadion
Nagykanizsa, Ady Endre utca 78., 8800 Magyarország

Eredmények

Csapat1. félidőVégeredmény
Nagykanizsa01
DEAC12