DEAC – Békéscsaba

0 - 2

Recap

A meccs első perceiben nem igazán forogtak veszélyben a kapuk. A lila-fehér drukkerek kisebb késéssel érkeztek meg a Nagyerdei Stadionba. Az első félidő derekán Máris kerülhetett volna nagy helyzetbe, de Papp Ferenc mentett. Kicsit később egy szép összjáték után Takács tüzelt, de próbálkozása fölé ment. A szünet előtt aztán megszerezték a viharsarkiak a vezetést, Király Patrik kb. 25 méterről vette célba Szabados kapuját, a labda a bal alsóban kötött ki.

A térfélcsere után aktívabban vetettük bele magunkat a küzdelembe, főleg Damásdi veszélyeztetett. Az 54. minutumban egy ígéretes beadásról két játékosunk is lemaradt. Nem sokkal ezt követően már kettővel ment a Békéscsaba, a csereként beszálló Paudits Patrikot Máris hozta nagy helyzetbe. Balogh Pál kettőt is módosított: Kertész és Burai érkezett a pályára. Paudits a 65. percben végleg lezárhatta volna a mérkőzést, de nem tudott élni a sansszal. Urbint is becseréltük, a rutinos csatár egyik kísérleténél Uram hárított.

Próbálkoztak játékosaink, de ezúttal sem sikerült megtörni a rossz sorozatot. A DEAC zsinórban negyedik alkalommal maradt alul a bajnokságban.

Idő Liga Szezon
15:00 NB II 2020/2021

Helyszín

Nagyerdei Stadion
Debrecen, Nagyerdei park, Nagyerdei körút, 4032 Magyarország

Eredmények

Csapat1. félidőVégeredmény
DEAC00
Békéscsaba 1912 Előre12